Twitterbedrijf van het Jaar wint de GoldenTweety

Zit uw bedrijf op Twitter en denkt u dat uw bedrijf goed genoeg is om in aanmerking te komen voor de titel Twitterbedrijf van het jaar? Geef uw bedrijf dan op, waardoor jullie kans maken op de felbegeerde GoldenTweety!

Eerste editie

Twitterburo vindt het de hoogste tijd dat naast personen ook bedrijven een onderscheiding kunnen krijgen die uitzonderlijk goed bezig zijn op Twitter. Daarom houdt Twitterburo in 2014 voor het eerst de Twitterbedrijf van het Jaar-verkiezing. Steeds meer bedrijven hebben in de gaten hoe waardevol Twitter voor hun bedrijf kan zijn en zijn begonnen met twitteren. Daarom is er inmiddels een hele lijst aan aanmeldingen binnengekomen. In juni maken we hiervan een shortlist en worden de tien genomineerde bedrijven bekend gemaakt. Deze zullen alle tien nauwlettend worden gevolgd.

Criteria

Wie uiteindelijk de GoldenTweety in ontvangst mag nemen is afhankelijk van de vakkundige jury. Zij letten onder andere op de volgende criteria:

  • inspiratie
  • relevante content
  • continuïteit
  • dialoog.

In oktober 2014 wordt bekend welke drie van de tien genomineerde bedrijven kans maken om Twitterbedrijf van het Jaar 2014 te worden. In december nadert de eerste editie van deze verkiezing zijn hoogtepunt en maken wij bekend wie de GoldenTweety in de wacht heeft gesleept.

Doet uw bedrijf nog niet mee aan de Twitterbedrijf van het Jaar-verkiezing? Geef uw bedrijf dan nu op en stuur ons een tweet!

Recente Tweets