Wat doet Twitterburo

Twitter4U

Heeft u geen tijd om u te verdiepen in Twitter en zelf een paar keer in de week te twitteren? Dan is Twitter4U dé oplossing. Hiermee besteedt u Twitter als het ware uit aan onze Twitter-specialisten. Zij zorgen voor interessante tweets en het opbouwen van een netwerk op Twitter.

Twitter Consultancy

Wilt u graag Twitter in uw bedrijf implementeren, maar weet u nog niet hoe? Onze senior Twitter-consultants wel! Hij of zij komt bij u langs, maakt een profielschets van uw organisatie en verdiept zich in uw bedrijf. Vervolgens wordt er een duidelijk Twitter-beleid voor uw bedrijf uitgestippeld zodat iedereen weet wat hiervoor de richtlijnen zijn.

Twitter Academy

De Twitter Academy reist door heel Nederland en geeft onder andere lezingen en workshops bij verschillende organisaties. Daarnaast wordt de Twitter Academy ingehuurd om medewerkers van bedrijven te trainen in het gebruik van Twitter.

Twitter4events

Organiseert u een evenement en wilt u gebruikmaken van Twitter als extra communicatiekanaal? Goed idee! Wij hebben inmiddels bij verschillende events voor een succesvol gebruik van Twitter gezorgd en kunnen dat ook bij uw event doen.

Wacht geen moment, doe mee aan de social media revolutie en neem contact met ons op.

Recente Tweets