Twitter workshops, lezingen en trainingen

Wat kunt u met Twitter, wat moet u doen om een succesvolle Twitter-account te krijgen en wat moet u vooral niet doen? Al deze dingen en nog veel meer komen aan bod tijdens de workshops, lezingen en trainingen van de Twitterburo Academy.

Lezingen
Tijdens de lezingen van de Twitterburo Academy wordt er een hoop duidelijk over het ontstaan en de werking van Twitter. Er komen spraakmakende voorbeelden uit de praktijk aan bod die illustreren hoe krachtig Twitter kan zijn. Op een positieve én negatieve manier welteverstaan. Natuurlijk laten we ook zien wat de deelnemers van de lezing precies met Twitter kunnen doen en vooral wat voor nut het heeft.

Workshops
Tijdens workshops gaan deelnemers ook echt iets met Twitter doen door bijvoorbeeld zelf een tweet de wereld in te sturen. Het is een mooie kans voor mensen die totaal geen ervaring met Twitter hebben. Zij kunnen via onze workshops op een veilige en overzichtelijke manier kennismaken met het sociale medium.

Trainingen
Voor bedrijven die graag willen twitteren – maar van wie de werknemers niet precies weten hoe het werkt – zijn trainingen een uitkomst. Tijdens deze trainingen, die zowel op een externe locatie als bij het bedrijf zelf kunnen worden gehouden, worden medewerkers getraind hoe ze Twitter moeten gebruiken. Zie het als een Twitter-opleiding voor het personeel. Na de eerste trainingen slaan de medewerkers hun vleugels uit en beginnen ze te twitteren voor het bedrijf. De Academy houdt de voortgang goed in de gaten en komt terug om te kijken of de doelstellingen zijn behaald.

Wilt u dat de Twitterburo Academy ook bij u langskomt? Laat het ons weten en neem contact met ons op.

Recente Tweets