Optimale communicatie met het publiek

Organiseert u een event en zit u erover na te denken om Twitter daarvoor te gebruiken? Goed idee! Twitterburo kan u helpen om een duidelijk Twitter-beleid op te stellen, zodat het maximale uit deze manier van communiceren wordt gehaald. Wij hebben hier ervaring mee en hebben geholpen bij zowel corporate events (congressen, communicatie-evenementen, personeelsfeesten) als openbare events (festivals, concerten, ijsbanen).

Uit ervaring weten we dat Twitter bij events uitstekend werkt als communicatiekanaal en voor het publiek heel makkelijk toegankelijk is. Stel dat u een muziekfestival organiseert, wat zou dan de meerwaarde van Twitter zijn? Nou, u kunt bijvoorbeeld in de aanloop naar het evenement teasen welke bands en artiesten komen optreden. Ook kan er praktische informatie worden gedeeld, zoals de locatie van pinautomaten. Tijdens het evenement kan Twitter fungeren als online klantenservice. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld vragen stellen over welke eerstvolgende artiest optreedt, of er ook poncho’s verkrijgbaar zijn en of er bijvoorbeeld een Eerste Hulp-post is. Daarnaast is Twitter een feedback-kanaal, want aan de hand van de tweets van bezoekers is af te lezen wat er goed en fout ging.

Hoe gaan we te werk?

Als u Twitterburo inschakelt om u te adviseren over de mogelijkheden van Twitter bij events dan schrijven wij een duidelijk Twitter-beleid om het maximale resultaat te behalen. Het begint allemaal bij een grondige verdieping in uw evenement. Dat doen we enerzijds door flink te researchen en anderzijds door bij u langs te komen voor een interview. Vervolgens schrijven wij een beleid waar duidelijk in vermeld staat:

  • welke medewerkers verantwoordelijk zijn voor Twitter;
  • wat er precies getwitterd wordt;
  • wanneer er getwitterd wordt en wanneer niet.

Huur Twitter-specialisten in

Wilt u zorgeloos tijdens uw evenement van Twitter gebruikmaken en er zeker van zijn dat de communicatie van uw evenement via Twitter goed verloopt? Dan kunt u via Twitterburo een beroep doen op onze Twitter-specialisten. Zij kunnen tijdens en in de aanloop naar het evenement voor u twitteren.

Wij bij Twitterburo zijn nieuwsgierig naar uw evenement en willen u graag helpen. Vertel ons er meer over en neem contact met ons op.

Recente Tweets