Zorg voor naadloze integratie van Twitter bij bedrijven

Steeds meer bedrijven krijgen het eindelijk in de gaten: de kracht en de toegevoegde waarde van Twitter voor hun bedrijf. Echter, wat moeten die bedrijven doen als ze “wel iets” met Twitter willen, maar ten eerste niet weten wat Twitter precies is? En ten tweede niet weten hoe ze Twitter tot een onderdeel van het bedrijf moeten maken? Dan schakelen ze Twitterburo in! Onze senior Twitter consultants zorgen voor opheldering en helpen bedrijven bij de integratie van Twitter. Lijkt het jou wel wat om voor ons aan de slag te gaan en bedrijven door heel Nederland te helpen om Twitter effectief in te zetten voor bedrijfsdoeleinden? Misschien kun jij dan binnenkort je eerste Twitter-beleid al schrijven voor een van onze klanten.

Wij zoeken een echte expert

Wij zijn nadrukkelijk op zoek naar een senior Twitter consultant. Iemand die ruime ervaring heeft met Twitter en dat ook kan aantonen. Wat verwachten wij verder precies van onze nieuwe senior Twitter consultant?

  • Je hebt minimaal hbo werk-/denkniveau
  • Je hebt ruime en aantoonbare ervaring met Twitter
  • Je werkt klantgericht en bent klantvriendelijk
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt een winnaarsmentaliteit
  • Rijbewijs is niet verplicht, maar wel erg handig

Denk jij dat je het in je hebt om onze nieuwe senior Twitter consultant te worden? Meld je dan nu aan voor deze vacature en stuur je cv + motivatie naar vacatures@twitterburo.nl.

Recente Tweets